Köpråd Chrysler 300c

Hej. Har en Chrysler 300C 2.7L sexa på gång med långmil på mätaren. Fint skick i övrigt. Tänkte höra vad ni vet om dessa bilar, kända brister etc. Tacksam för hjälp :-)



Svar på inlägget: Köpråd Chrysler 300c



Har du kört den och liknande? 6an är törstig slö och inte vidare populär ur andra handköp... Jag älskar hur dom ser ut, men inredning komfort och prestanda är ett jävla skämt. Finns många biltester och tidningar som bekräftar detta. Snygg men inget mer..


Tack Hangman. Det klargjorde saken :-)


Har inte haft någon egen, men kolla runt lite på forum får du se vad folk tycker. Jag skulle gärna ha en 300c kombi svart med 20 tums fälgar sänkt tonade rutor, men v8an går bättre och roligare köra, förbrukningen är inte så stor skillnad på heller. Ska du åka mycket så skulle jag rekommendera en bättre byggd bil, många gnäller på tex inredning och barnsjukdomar på tidiga modeller.


Det är en 07a men med över 20tusen mil och dessutom minsta sexan. Tygklädsel och inte skinn också.. känns döfött att bli av med senare då man tröttnar


Ja den skulle du nog ha riktigt svårt att bli av med kan jag tro. skippa. Man köper inte en jänk utan v8! Dock finns undantag typ GMC Syclone/Typhoon och Buick GNX


Det beror väl på om man gillar v8:or eller ej. 300C är ju annars rätt kul bilar, jag kikade själv på såna för någon månad sedan.


Gillar man inte v8 så vad har man ens då med jänk att göra? V8 är jänk, utan v8 äre ingen jänk! Som sagt, finns undantag men då måste det vara rejält, som dom jag skrev som exempel. Eller typ Cummins diesel är också alternativ osv. Men snik v6, njae.


Man kanske gillar bilen och inte bryr sig om att det är en jänk.


Här har vi ett rejält undantag från V8 : http://en.wikipedia.org/wiki/Buick_Straight-8_engine






Den är cool! Jag har en gammal pontiac med rak sidventilsåtta, den är också ganska fräsig.


Haha jo alla är ju olika Men jag ser det likadant som att man köper inte en BMW utan rak sexa eller en Mazda utan wankel. Det bara är den motorn som ska sitta i den bilen Det blir bara att hur man än vill leka med "de stora grabbarna" så faller man på mållinjen. Det går bara inte


Jag vet inte hur andra tänker men jag köper inte bilar för att "leka med de stora grabbarna", jag köper något jag själv tycker är kul. När jag kikade på 300C så var det enbart v6:or som var intressanta eftersom jag gillar den motortypen mer än v8.


För mig gör motorn bilen, inte bilen gör motorn Och då äre just V8 som gäller för jänkare. Men alla är olika!


Exakt! Ha en 300 med sexa är som ha en snygg brud utan bröst...funkar lixom men fan inte lika roligt !


Gissningsvis är det tämligen många som köper en BMW 7-serie utan rak sexa



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka