Köpråd önskas

Jag har just sålt min Audi A6 1,8T -99 (Sedan) då jag inte längre behöver en så stor bil. Vi har en Sabb 9-5 kombi som vår 1:a bil. Nu är jag på jakt efter en mindre bil än A6:an samt bensinsnålare. De krav jag har är att den ska ha AC samt utrymme för barnstolar/golfbag Kanske är en mindre kombi det jag ska ha lr funkar en sedan...? Priset bör ligga mellan 25-40k. Vad kan ni som har koll tispa om för bilar? STORT tack för hjälpen!



Svar på inlägget: Köpråd önskas



pröva antingen en e39 bmw. eller en bmw 3 serie kombi. om du inte måste ha kombi då skulle ja lätt välja e39. väldigt bra bilar som är också ganska snåla. säkert snålare än saaben och audin iaf. sen har ja alltid gillar volvo s60. inte bästa förbrukning och plats men annars fin bil. rekommenderar faktiskt e39;



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka