Köpråd: Sedan som inte är stor och klumpig, bakhjulsdrift, upp till 10 000:-

Är ute efter lite köpråd och har följande krav Sedan som inte är stor och klumpig Bakhjulsdrift Lättmekad Så lite finesser som möjligt. T.e.x. stolsvärme och såna nymoderniteter känns bara onödigt för mig Kanske t.o.m. välja bort servostyrning. Kostnad upp till max 10 000:-



Svar på inlägget: Köpråd: Sedan som inte är stor och klumpig, bakhjulsdrift, upp till 10 000:-



Volvo 740/760, 240 ja nån av volvo serien kanske


Någon äldre bmw kanske?


Volvo 360?


Mb 190


mb 190 bmw 320 ? eller kanske en 318


Volvo 740/940(?), Mercedes E-klass W124 eller en Mercedes 190 W201 stämmer väl in på dina önskemål, en BMW i den här prisklassen hade jag varit lite tveksam mot. Visst det är lika bra bilar som ovanstående i grunden men medan det går att hitta friska och lugnt körda Volvo eller Mercedes utan större bekymmer så är det svårt att hitta en frisk och billig BMW för de har en tendens att hamna hos folk som kör hårt men ignorerar underhållet. Och en sliten bil är aldrig ett bra köp hur bra modellen än var från början, ett lyckat BMW-köp i den här prisklassen kräver att man tar sig tid för att hitta rätt exemplar.


Tackar för tipsen Satsar nog på en Volvo 360.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka