Köpråd: Ford Mondeo ST220 -03

Tjena! Har planerat att införskaffa mig en Ford Mondeo ST220. Har dock ingen som helst erfarenhet utav Ford, så undrar om det är något speciellt man ska kolla efter, som typiska fel, rostställen eller liknande saker. Den har rullat ~17500 mil, så jag undrar även om det är någon stor service på gång? Så om ni vet några vanliga fel på ST220's som är från -03, så skriv gärna! Har jag glömt skriva något eller något ni behöver veta är det självklart bara att skriva! Tack på förhand.



Svar på inlägget: Köpråd: Ford Mondeo ST220 -03



EXTREMT känsliga för olja/låg nivå! Köp inget billigt skit, inga lösa lager på dessa motorer så lyssna efter knack ljud. Slangar till vevhuset brukar torrspricka också, leder till att motorlampan lyser. Hjullagrerna bak är inte det bästa Handbromswirarna kan börja kärva, byter du inte i tid kommer bromsoken paja också Rost i nedkant av dörrarna är det känsligaste, utöver det så är karossen galvad.


Mycket bra tips att ha i tanke, tusen tack!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka