Köpråd: Kul bil med turbo för 50k!

Tjena! Har tänkt köpa en bil för ca 50tusen, helst med turbo och jag skulle behöva lite tips på bilar. Jag har tittat endel på 9-3 ss Aero 03-05 men jag har hört ganska mycket negativt om dem. Blir man less på en 9-3:a efter ett halvår? Vad finns det för andra likvärdiga bilar? Mvh



Svar på inlägget: Köpråd: Kul bil med turbo för 50k!



Golf IV GTi, Mkt rolig och pigg bil


Vad har du för krav? Nissan 200sx S13 är ju skoj bilar


4 dörrars och turbo är väl det som spelar mest roll. Ska kolla in Nissan nu.


Volvo 240


9-3 Aero är riktigt goa bilar. Oftast Saab-hatare som klankar ner på allt som heter Saab utan att knappt ha kört en.


Måste vara trött eller något men jag tänkte inte ens på att rekomendera min egna bil Jag är barnsligt förtjust i Volvo 5:orna så en 850 Turbo, T5, T-5R, R, 2,5T o.s.v kan jag rekomendera En ganska gammal bil visserligen men pålitlig och rolig (enligt mig) och med mellan 193-250hk orginal beroende på modell.


Audi A4 TSQ är bra roliga ..


Jag är Saab hatare men jag kan inte neka att chipstrimmade turbo Saabar går riktigt bra. Så länge växellådan håller dvs


Audi´s S modeller. Dock har dom gått några mil för 50k.. 850 är också en rolig bil men som med alla fwd bilar så spinner det lite för lätt när man börjar trimma..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka