Vill ha Köpråd av framsystem =)

Har funderat på nått av dom här systemen är de nån som har erfarenhet av nått av dom? Focal K2Power Krx3 Dynaudio Esotec system 362 DLS Ultimate Iridium 8.3i



Svar på inlägget: Vill ha Köpråd av framsystem =)



ja även detta DLS GOTHIA 6.3


Någon anledning till att du vill ha dessa märken ? Det är ganska stor skillnad på karaktären på ovan nämnda. I den prisklassen hade jag utan tvekan taget en titt (lyssnat) på Gladen Audio.


Vilka säljer dom? har lyssnat på några som jag tyckte lät jävligt bra å de var Amega är de nån av dom här som har samma karaktär?


Kika in på www.pmshopen.se vi har Gladen, Dls, mm


Har ni GLADEN AEROSPACE 165.3?


GLADEN AEROSPACE 165.3 18995kr är lite över budget


Gladen SQL 165 är ett riktigt trevligt alternativ http://www.ljudbyggaren.se/index.php?ro . ct_id=1650 Men vill du vädra plånboken lite till så ska du absolut ta dig en funderare på en Gladen Zero Pro 165.2 http://www.ljudbyggaren.se/index.php?ro . ct_id=1862


Det har vi inte lagt upp än men ovanstående kit finns


Det har JAG erfarenhet av, men det vet ju DU sen tidigare. Amega har inte samma karaktär som ovan. Pierre






jag kör med dom här nu FOCAL 165 KR K2 POWER men vill ha nått värre å 3vägs


finns de nån som har Amegas karaktär?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka