Köpråd xc70 polis

Tjeena! Fått erbjudande på en xc70-07 fd polis 29000 mil d5 awd 80000kr fullservad på volvo. + en hel pärm med dokumentation Något sliten inredning (stol förare, högtalargaller bak och mitt konsolen), utvändigt små repor och 2-3 bulor (små) Trasig dieselvärmare Spolad låda (2011) Bra sommar och vinterdäck. Kännsdet som ett rimligt pris? han gick från 92k till 80k över telefon, men går ej å göra nå mer åt priset enl. försäljaren. Borde jag "tvinga" dom att fixa dieselvärmaren för det priset eller fins det nå annat å göra, kom med ide'er Eller borde jag ta den för det priset?



Svar på inlägget: Köpråd xc70 polis



Sett till övriga XC70 på blocket.se tycker jag ändå den verkar dyr, i synnerhet eftersom det är en gammal polisbil. Även om den maskinellt kanske är i bra skick så kvarstår t.ex. hålen i stötfångaren, taket och inredningen. Exempel på privatägda för ungefär samma pengar: http://www.blocket.se/dalarna/Volvo_XC7 . 11&w=3 http://www.blocket.se/uppsala/Volvo_XC7 . 11&w=3 //Brådhis


Av den lilla erfarenhet jag har av moderna dieslar så säger jag ja, absolut. Tror inte den blir speciellt rolig när vintern kommer och temperaturen börjar krypa under -10. Den får nog svårt att få upp värmen då om inte värmaren fungerar. Så har det i alla fall varit på mina Cittror, men möjligtvis är Volvons motor inte lika effektiv och får upp värmen ändå?


Bra svar ska ringa försäljaren idag och trycka på lite om dieselvärmaren. Få se hur han ställer sig till det. Visst är det hål å repor det gör mig inte så mycket bara motor å drivlina går bra, visst är de ju tråkigt och eftersom han oxå e stenhård på priset.


Pratade med försäljaren skulle släppa den för 78k om jag fixar dieselvärmaren själv


om dieselvärmaren är helt slut o måste bytas kan du ju få en trevlig räkning på 18000kr så 2000kr i prisavdrag kan ju va bra eller anus


Var har TS skrivit detta nånstans? /Benny


Polisen monterar diverse utrustning, då blir det tråkiga hål på dessa ställen.


Självklart har du rätt. Tänkte inte så långt faktiskt. Näe, har inte druckit starka drycker!!! /Benny


HAHA, då tar vi oss en liten Whisky om 4minuter






Köp inte polisbilar. Det fuskas med dokumentationen. En kollega köpte en v70, nya modellen. Den skulle vara fullservad och nybesiktad. Ett, man kunde vrida ratten ett halvt varv innan hjulen rörde på sig. Två, han blev stannad på vägen hem (30mil) för att bilen hade körförbud och tre, framvagnsrenoveringen kostade 40000. Skulle aldrig köpa något som kördes av poliser, varken privat eller i tjänst. De kör som krattor.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka