Köpråd; BMW 325 E36

Hejsan, Jag har bestämt mig för att investera en bmw e36, Jag har dock inte sådär jätte mycket koll på vanliga fel på den modellen så skulle vara glad om ni kunde dela med er av era erfarenheter samt vilken av dessa bilar ni skulle ha satsat på ? http://www.blocket.se/dalarna/Bmw_325_e . =9&w=3 http://www.blocket.se/jonkoping/Bmw_e36 . =9&w=3 http://www.blocket.se/gavleborg/Bmw_e36 . =9&w=3



Svar på inlägget: Köpråd; BMW 325 E36



På www.Autopower.se finns en flik som heter Begagnatguiden och under den finns E36 som ett alternativ där hittar du en bra guide över vad som kan förekomma på modellen. Jag tycker dock att de har glömt en punkt i form av kylsystemet som har diverse delar i plast vilka spricker när de blivit (för?) gamla. Det leder till läckage och luft i systemet vilket kan få motorn att överhetta, delarna är däremot billiga och där det behövs finns förstärkta delar att köpa. Detta är en punkt som är näst intill omöjlig att kontrollera men är man det minsta osäker på delarnas ålder eller skick tycker jag man bör fundera över att byta dem, det är en billig försäkring mot problem i framtiden! Av de tre annonserna lockar ingen mig tyvärr, det kan mycket väl vara bra bilar men jag tycker det är för mycket begärt för en E36 när det finns trevligare och modernare modeller från BMW till samma priser. Jag hade siktat mot en billigare E36 där 323i och 328i funnits med som alternativ eller börjat fundera på en 3-serie E46/5-serie E39 som är mer bil för pengarna om du skall upp i lite högre prisklasser. Den svarta väcker dock lite intresse från fabrik var det en Individualserie med sportstolar, speciell interiör i textil och/eller Alcantara(?), kolfiberdetaljer invändigt, HIFI-stereon och differentialbroms bland annat. På bild verkar den ha standard interiör, stolar och stereo med svart skinnklädsel. Jag undrar vem som varit där och plundrat?


Åå tack så mycket, Kul att du ville dela med dig av din kunskap Ja prislappen var kanske lite saftig på dom där.


väldigt saftigt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka