Köpråd: Dieselbil

Hallå där, Ute efter en dieselbil men hittar inte det jag egentligen vill ha så får ta annat under tiden.. Denna har jag bl.a. kollat på: http://www.blocket.se/varmland/Volvo_V7 . 7.htm?sa=1 Och denna: http://www.blocket.se/kalmar/Bmw_320_da . 3.htm?sa=1 Mitt hjärta slår mer åt Volvon och han är intresserad av byte mot Saaben Vad tycker ni? Mvh



Svar på inlägget: Köpråd: Dieselbil



Vad vill du egentligen ha? Vad vi tycker kan väl kvitta? Det är ju du som ska ha bilen?!?


hellre volvo än bmw pga bättre hållbarhet enl min menning


Det är förvisso jag som ska ha bilen men jag tänkte på hållbarhet gällande motor drivlina osv på respektive bil


ur min erfarenhet som taxiförare volvo dieselmotorer håller mkt bättre än tex bmw & opel rullat mer utan större fel Ett par fall av taxibilar som jag känner och har haft bmw fanns en o annan krånglighet o ägarna byt till volvo den ena o mercedes den andra. Bra dieselmotor hade bmw 740d så vitt jag vet.


av de 2 bilar du länkat till skulle jag köpt bmwn.. den kommer vara bränslesnålare och billigare i skatt.. har haft en e46a och kört me den i 5000mil har bara bytt olja o filter..under tiden.. har haft volvo v70 II och den va bara massa fel på.. har inget emot volvo har haft några st.. och komforten slår den bmw i alla läge..


sandzoo: Fattar inte, ska jag ta BMWn eller Volvon? gps18: Hört mkt gott om båda motorerna. BMWn är bra utrustad och bakhjulsdriven. Får se


lycka till med inköpet i vilket fall


Hans första mening lyder: "av de 2 bilar du länkat till skulle jag köpt bmwn.." ?!???!???!?!


Oooops, läste allllldeles för snabbt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka