Köpråd: "Hela kittet" budget ca 4,5k (Nybörjare)

Jag kan ingenting om billjud i dagsläget, men har stort behov av att fixa ljudet i bilen. Den levererar knappt bas, det distar ordentligt innan jag hinner bli överröstad av volymen och den har inga andra alternativ än cd/radio (originalstereo). Nu har jag suttit ett bra tag och funderat på vad jag ska ha. Jag har kollat på brl's paketerbjudanden, men inget av specifikationerna säger mig igentligen nånting alls. Jag är dels orolig för att köpa bas/steg som inte klarar av varandra (?), eller en bas som inte tål min låda (En låda har jag, ohm vet jag inte, men den e ganska liten och det har suttit en 10" i innan) Det jag behöver är:Stereo (krav är AUX och helst röd belysning, enkeldin blir bra för ska ha surfplattan inkopplad ändå) Högtalare (jag tror det sitter 6,5or i dörrarna, nån som kan intyga?) Bas Steg Lägg gärna till fler grejer som ni anser nödvändiga vid köp av ljud, för jag har ingen aning själv. Budgeten ligger på c.a 4500kr (igentligen 5k men har räknat bort till iso-adapter och stereo-ram) All hjälp uppskattas! Shoppingen kommer ske i helgen! Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: "Hela kittet" budget ca 4,5k (Nybörjare)



http://stereospecialisten.jetshop.se/pi . c-437.aspx http://stereospecialisten.jetshop.se/gr . c-252.aspx http://stereospecialisten.jetshop.se/gr . c-382.aspx Där har du ett riktigt bra nybörjarpaket som kommer rocka på riktigt bra i din bil


Okej tack! Har kollat in grejerna, men har aldrig hört talats om Ground Zero innan.. Har kollat runt lite, och ingen av mina bekanta har hört det heller. Är det bra grejer eller? Om jag skulle beställa det imorgon, när skulle jag få hem det isåfall? Sterion var f.ö riktigt tung!


tips 1: stirra dig inte blind på att det ska se flashigt ut. blå belysning är ett helvete på kvällen att köra med. bättre att satsa på en som matchar resten av inredningen (många idag kan man välja färg på). tips 2: Frontsystem är viktigare än baslåda. ett par bra 6,5or i fram med separat diskant kan rocka på så pass att man känner att man inte behöver en bas i en normal bil. så hellre lägga 2000kr på frontar än 1000kr på fråntar och 1500kr på bas. tips 3: se till att få minst 2par lågnivåutgångar så du slipper splitta signalen till slutsteg osv senare. lättare att justera lite snabbt i stereon om du vill ha mindre bas osv ground zero är helt ok prylar. dom har funnits länge på marknaden. personligen tycker jag lite att det är en smaksak vad man gillar lite. jag personligen lägger hellre pengarna på ett DLS, phenix gold, amega eller typ CDT. skippar rockford och dom för att dom har hållit på för mycket med marknadsföring



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka