Köpråd småbil Luleådan, bensins

Tjena! Jag ska köpa bil då jag precis tagit körkort. Jag har en förkärle för små bilar och vill gärna köpa en sån. Den ska inte kosta för mycket. Jag vet ju inte exakt vilka frågor man ska ställa. Men det vet kanske ni? Jag vet inte heller vad man ska se upp med för vissa märken osv. Om någon vill hjälpa mig och följa med och kolla på bilen så är ni välkomna.



Svar på inlägget: Köpråd småbil Luleådan, bensins



Köpråd småbil Luleådan, bensins Vad menas med Luleådan och bensins???? /Benny


felskrivet jag sitter på mobilen och är visst bara lagom duktig på att tffa rätt bokstäver.


vad har det med evenemang att göra?


Du har postat tråden i fel underforum, Allmänt hade nog varit ett bättre ställe för den. Du ska kolla hur bilen är skött i form av kvitton på bytta slitdelar, se efter om det finns någon rost i plåtvalsarna och bedöma bilen efter hur den verkar rent allmänt i lack och inredning, hur motorn går och hur växellådan känns. En generell regel är att om bilen har få ägare så är det bättre än om den har många, men man måste ju ta alla aspekter i åtanke och bilda sej en åsikt efter det. Sedan är det oerhört svårt att ge dej en lista över vilka fel som är typsika för varje enskild bilmodell, så sök reda på ett gäng bilar du är intresserad av och posta ett inlägg där du skriver vilket märke, modell och årsmod de har så finns det säkert någon här som kommer kunna hjälpa till.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka