Köpråd Bmw 320i touring 02

Hej! Går i tankar på att byta bil och lutar åt en Bmw 320i Touring 02'a Något speciellt man bör titta efter på dem? Bränsleförbrukning hur är det med den mellan tummen och pekfingret, Blandad och landsväg. tack på förhand



Svar på inlägget: Köpråd Bmw 320i touring 02



Ta en titt på http://www.autopower.se/Guider/Begagnatguiden/E46/ så får du en bra uppfattning om modellen, men i det stora hela är det en solid vagn som håller väl om man sköter den. Räkna med ungefär 9.0L/100km blandad körning och 7.0 vid landsvägskörning, det går att komma ner ytterligare en bit utan problem men ovanstående siffror brukar stämma utan att man behöver ha tråkigt bakom ratten. Om det inte är just en 320i du fastnat för så fundera över 318i, 325i och 330i en stund. De större sexorna är mycket piggare maskiner med precis samma driftkostnader, försäkringspremien kan däremot stiga så kontrollera det innan du bestämmer dig men en 25i eller 30i dricker snarare mindre än mer bränsle åtminstone på landsväg och i högre farter vilket beror på att 320i med M54 har en lite knepig utväxling, vid ren stadskörning vill en större motor ha några droppar extra i teorin men det är en knappt nämnvärd skillnad. Den lilla fyran i 318i från och med facelift är värd att fundera över om du inte vill ha så mycket motor, den kan inte mäta sig med sexan när det gäller ljud, gångkultur eller karaktär men har fullt tillräckliga prestanda och är väldigt sparsam med bränslet. En utmärkt bruksbil som är billig i drift, men motorn (N42) har fler svaga punkter än sexan.


får tacka för värdefull information, skall ta en titt, 320'n jag har vart å tittat på har jag fastnat för lite för å va en 02a så var den riktigt fräsch.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka