Köpråd dubbel din stereo med Bluetooth

Nu när jag har köpt mig en ny telefon så börjar jag bli trött på att spela all musik via auxen eftersom att jag har lucka framför kontakten i nya telefonen så jag tänkte investera mig i en ny stereo för att spela via Bluetoot histället Stereon jag har nu är en JVC KW-XR611 dubbel din stereo och har läst mig till att denna är Bluetooth förbered men då behöver jag en adapter för det som kostade ca 2000kr och då tänkte jag att jag lika gärna kan köpa en ny stereo :-) Kraven jag har är minst 2 lågnivå utgångar (front och sub), usb, aux samt att det går spela Spotify via Bluetooth med min Xperia Z. Vore inte fel med en GPS i också men absolut inget krav :-) Max pris kan jag tänka mig ca 2500:-)



Svar på inlägget: Köpråd dubbel din stereo med Bluetooth



Tänk på att spela musik via blåtand drar mer batteri än att spela via AUX Nya telefoner har ju redan rätt taskig batteritid med alla funktioner. Ber om ursäkt att jag inte är så mycket hjälp. Men jag hade nog satsat på en stereo där du kan spela via USB för då får du bäst kvalité på ljudet + att den laddar telefonen istället för att ladda ur den


Jo de är klart att det drar mer batteri men har tänkt att sätta i en dockningsstation gömd i handskfacket :-) Alla kontakter osv sitter bakom stängda luckor med en liten silicon list som tätar eftersom att telefonen är vattentät så vill jag inte öppna luckorna hela tiden eftersom att det lär slita mycket på listen :-P det är egentligen enda anledningen till att jag vill spela via Bluetooth :-)


bluetooth är inte alls ett dåligt alternativ att lyssna på musik. en ny dubbel din för 2500 så får du nog tyvärr inte så jätte mycket vet inte om den är 2 din men set så ut. http://stereospecialisten.jetshop.se/pi . c-227.aspx


http://www.netonnet.se/art/bil-och-bat/ . 3414.6139/ http://www.netonnet.se/art/bil-och-bat/ . 5289.6139/


http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . 0bt-2.html http://www.netonnet.se/art/bil-och-bat/ . 5289.6139/ http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . nyhet.html http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . 700bt.html Detta är väll främst de jag främst har tittat på, vad tror ni?


Varför inte denna? http://www.pmshopen.se/kenwood-dpx-405bt/892-0 och streama via bluetooth.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka