'KÖPRÅD' Toyota/Volkswagen/Opel för under 70 000

Jag är på jakt efter en lite mindre bil för under 70 000kr. (Manuell) Dom som jag har kollat på är: Toyota Corolla, VW Golf/polo, Opel Astra/Corsa. Bilen skall vara hyfsat bensinsnål samt någorlunda billiga service/reparationskostnader. Toyota vet jag skall vara en väldigt pålitlig bil som är billig att äga, men som sagt så vill jag ha lite råd. Jag kommer inte att använda bilen hela tiden utan de blir lite då och då.



Svar på inlägget: 'KÖPRÅD' Toyota/Volkswagen/Opel för under 70 000



Jag skulle nog ha valt en Golf. Med lite tur kam man nog hitta en 08:a för 70000. Våran förra Golf 1.6 multifuel klarade sig på 0.6 när man körde bensin och 0.85 på etanol.


Opel Corsa: bra liten bilen , funkar bra och pålitligt går billigt gör dom å! en 2009a för under 70 000kr http://www.blocket.se/stockholm/Opel_Co . =7&w=3 Astra: Helt okej bil även den pålitligt lite mer utrymmen än corsan, även den är billig i drift en 2007a http://www.blocket.se/stockholm/Opel_As . =7&w=3



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka