Köpråd av slutsteg/basar, hjälp uppskattas!

Hej, Har äntligen sparat ihop lite pengar för att köpa ljud till bilen, har under den tid jag sparat pengar haft min väns DLS system med ett DLS CA-12 slutsteg, och 2x12" DLS basar av okänd modell. Jag tyckte systemet lät bra, men när basen i låtar var snabb tappade det kräm totalt. Jag är ute efter ett slutsteg för 2000kr(+/- några hundra) kravet jag har är att det ska vara riktigt prisvärt, och ha en bas-kontroll som jag kan dra fram i kupén då jag vill kunna sänka när jag har hundar/svärföräldrar i bilen. Kan inte ett smack om baslådor, så på den fronten får ni hjälpa mig. Fick en 12" MTX Bas med tillhörande låda där det står 250W Rms, 4Ohm. Men det klarar väl i princip alla slutsteg över tusenlappen kommer köra på den innan jag byggt egen låda. En vän som har sysslat med billjud ska bygga låda åt mig, det är bara upp till mig att välja högtalare och steg, så då är frågan, ska man ha 12"x2 eller 10"x2 eller någon annan kombination? Jag lyssnar på all musik både snabb dubstep/house och tung hiphop/rock. Vill lägga runt 1000kr/bas även där kan priset skilja om det är värt det. Jag är tacksam för alla tips och förslag! /MathiasSvar på inlägget: Köpråd av slutsteg/basar, hjälp uppskattas!Skaffa ett vettigt slutsteg typ spl dynamiks 1500.1 eller sinus live motsvarande har hört Mycket bra om dom och så har du kräm om du vill skaffa bättre basar sen. Fundera ochså på Om det inte är bättre med en dyr bas än två billiga. Detta beror väl lite på om du Vill spela högt eller högt och med bra ljud. Kolla typ på Dls eller liknande dom säljer ut Dls nobelium 15" på brl och många andra butiker lär spela duktigt


Eeh... hört bra om sinus live? Den va ny! Som många andra skrivit förut, sinus live ljud kvalitet är den största skit som finns. Dom stegen funkar enbart till spl tävling där du ska spela högt! Spl dynamics är däremot ett fint steg!


Ja det stämmer nog måste slagit slint nånstans i Kopplingspunkterna.


Om du syftar på ICE-serien så är den lite åt Sinus Live-hållet. Mycket effekt för lite pengar men det är inte direkt någon toppkvalitet på ljudet.


DLS CA-12 tycker jag är det mest prisvärda steget i den prisklassen. Du får inte mest effekt per krona men du får tillräckligt med effekt och det låter rätt. Baskontrollerna är värdelösa. Sänk basen via huvudenheten istället. Med så låg budget gör du bäst i att bara köpa en bas. Jag rekommenderar DLS Reference RW12i.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka