Köpråd: Ny bilstereo

Hej på er! Jag har idag en Sony CDX-A250 som jag är riktigt nöjd med. Dessvärre är den arg och väljer endast att spela vissa cd-skivor. Det är lite som att spela rysk roulette. Ibland får man ljud, ibland får man error. Det jag gillar med min nuvarande bilstereo är att jag enkelt kan ställa sub-nivån och att den känns seriös och bra. Jag har högtalare i varje dörr och ett slutsteg kopplat till en sub via lågnivå ut. Det jag behöver hjälp med är att få tips på någon liknande produkt som gör musiklyssnandet minst lika roligt som min gamla Sony. Gärna lågnivå ut, USB/Blåtand/AUX. Kopplar allt som oftast in mobilen via AUX för Spotifylyssnande. Budget runt 1500.Svar på inlägget: Köpråd: Ny bilstereoPioneer DEH-X8500BT har allt du efterfrågar och du får även ett lyft på den sony du har oavsett om du håller anläggning så som den är idag


Jag måste erkänna att jag varit och sneglat lite på den. Den verkar trevlig.


du har ju Kenwood bt92 som också har allt du efterfrågar, den har även tidskomp, finns på brl för 1600kr nu, väldigt prisvärd stereo!


Tack för ett bra tips! Är det denna du menar? http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . t92sd.html


ja precis! Den hade gått ner till 1490 nu också såg jag det är väldigt mycket stereo för pengarna med väldigt bra ljudkvalité. mvh


Kolla på denna om du vill ha 2-DIN, den har jag i Golfen:http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . 0bt-2.html SJUKT nöjd med den! Nu har den ju sjunkit till rena vrakpriset också, 1195. Om du har iPhone så spelar du jätteenkelt Spotify via Blåtand, den är speciellt anpassad för just iPhone. Vad jag förstår så kan vissa andra bilstereos krångla med just iPhones blåtandsanslutning(?) Det är iaf jättesmidigt på denna. Parkopplar en gång, sen känner dom igen varandra så fort blåtanden är påslagen på din iPhone. Har DLS dörrhögtalare, 10"-bas och slutsteg och har aldrig haft nåt som helst krångel med den, lät BRL göra installationen.


Oj. Ja den såg intressant ut den med. I min Mazda 626 så sitter det en klocka över bilstereon som ser ut att vara relativt enkel att ta bort. 2-DIN kan vara en variant. Tack för tipset!


Jag kom på en sak som jag glömt nämna! Vill gärna att den ska ta FLAC. Existerar det någon sån?


Vet inte om den tar flac men den pioneer som Tujbo kan jag varmt rekommendera. Köpte en sådan nyligen av honom och är riktigt nöjd med vad den presterar, många olika anslutningsmöjligheter samt att förstärkardelen låter riktigt trevligt och har en hel del kraft känns det som. Tror kort o gott att du inte kommer bli missnöjd om du väljer en sådan.


Enligt Prisjakt finns det bara några Kenwwod som grejar Flac. http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=3 . s132493306 Skulle inte lita helt på det dock, det saknas nog info för många enheter.


Låter kanon. Får kolla vidare ang. FLAC eftersom cd-samlingen är i det formatet. Ljudnörd som man är...


Jag svarar på min egna fråga. Fick svar från en säljare nu att den enda bilstereon som idag klarar av FLAC är Kenwood KMM-257. Däremot så har den inte CD eller Blåtand. Fick tips om några Alpine-versioner, men de flesta var över min budget (som jag glömde skriva med i mailet). Jahaja. Men min cd-samling då? Måste jag konvertera både till mp3 och FLAC så jag blir nöjd hemmavid..?


Jag har siktat in mig på en Pioneer DEH-X8500BT. Skippar FLAC i bilen. Tack för alla tips!


Men det blev en Kenwood KMM-157. Snacka om helomvändning. :-P FLAC väger tungt här hemma. :-)Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka