Köpråd: Verktygssats från Claes Ohlson

Hej! Min sambo har precis skaffat sig en Toyota Starlet -81 och har tänkt att ta upp bilmek som hobby. Vi har inga verktyg så jag tänkte börja från scratch och köpa en verktygssats åt honom till hans födelsedag. Ni som är vana att meka, kan denna vara passande? http://www.clasohlson.com/se/Verktygssa . ar/40-8170 Finns det några andra bra grundverktyg att införskaffa när jag ändå är igång? Tack på förhandSvar på inlägget: Köpråd: Verktygssats från Claes OhlsonKolla hellre på Biltema om du ska köpa verktyg. Många gnäller på Biltema, men verktygen brukar vara billiga och hålla hög klass.


Har knäckt lite väl många Clas ohlson verktyg..åk till biltema istället.


Köp hellre denna från biltema :http://www.biltema.se/sv/Verktyg/Handve . ats-10120/ Så har han 10 års garanti på verktygen så när något går sönder går man bara dit med det trasiga och får ett nytt utan problem sen är där säkert endel verktyg som aldrig kommer användas i den.


Kan inte göra annat än att hålla med, de dyrare biltema verktygen är riktigt bra för sitt pris med generösa garantitider.


Då blir det biltema! Tack så mycket för hjälpen!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka