Köpråd båt. Donzi ragazza 25 / Wellcraft 250 eclipse

Tjenare. Vet att detta forumet mest är inriktat på bilar men skadar ju inte och se om det finns någon båtkunnig här med. Är inne på båtköp och har fastnat för dessa 2 grymt snygga båtar. Är det någon större skillnad på dessa 2 i kvalité m.m? Tanken är att den ska användas för dagsturer samt kunna ligga ute en helg eller så utan problem. Vad jag fattat det som så kom Donzi:n med både 5.7 och 7.4L motorn. vilken är att föredra? skillnad på soppaförbrukning? Vill kunna åka wakeboard efter också. Fördelen som jag har sett än så länge med Donzi:n är att det finns en liten dörr i aktern ut till badbryggan så man slipper klättra över soffan hela tiden. Men dock verkar ryggstöden på båda båtarna vara väldigt låga? kan det bli ett "problem"? Har inte hittat någon wellcraft till salu här i Sverige än men här är 3 st Donzi som ligger ut på blocket. vad tror ni om dessa? http://www.blocket.se/helsingborg/Donzi . 4.htm?aw=1 http://www.blocket.se/stockholm/Donzi_R . 3.htm?aw=1 http://www.blocket.se/stockholm/Donzi_R . 2.htm?aw=1 http://www.blocket.se/dalarna/Donzi_Reg . 3.htm?aw=1 vad jag har hört så är Omc drevet och de inget att ha. svårt att få tag i delar m.m. Kan det stämma? bättre och satsa på en cheva / mercruiser drivlina?



Svar på inlägget: Köpråd båt. Donzi ragazza 25 / Wellcraft 250 eclipse



Ragazza 25 med Pentan och duoprop om det också är VP hade i min värld varit en självskrivet val. EDIT: Såg att den inte var klar. Nej tack. Den andra med rostfria prop kanske? PRUTA!!!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka