Köpråd crossar

Har planer på att börja kör cross igen efter 10års uppehåll. Har tidigare kört kx125 och rm250. Och funderar nu på vad man ska välja? en 2-takt 250 eller 450 4-takt?? Tänkte även köpa en cross till tjejen, typ en 125a. Hon har aldrig kört cross men hon kör (liksom jag) en gsxr 1000 så hojvanan finns där! Så över ös mej med tips på 125, 250/450 crossar. Årsmodell har ingen större betydelse. Pris: max 20k per hoj!



Svar på inlägget: Köpråd crossar



250 4t till tjejen? 4 takt är i regel mer lättkört skulle jag säga, behövs inte varvas lika mycket, dock så lär det bli betydligt dyrare om det rasar


Jo varför inte, tänkte mest på att 250 brukar väga lite mer och vara lite högre. Men de kanske skulle funka


Innan jag delar med mig av min åsikt om hojval så vill jag gärna veta vart och hur du ska köra Är det skogen som gäller eller blir det stenhård körning på bana med målet att börja köra amatörtävlingar?


blir nog ingen bankörning. Snarare skog och grustag


kanske en enduro passar bättre då, vägreggat så kan man köra den dit och slippa släp och tjosan


kanske en enduro passar bättre då, vägreggat så kan man köra den dit och slippa släp och tjosan


Kör själv 250 2t och den är alldeles för hetsig för mindre banor men om du ska köra i skogen så går det utmärkt Det finns kraft så det räcker och blir över! Kör en del på banor men även i skogen så jag har drevat ner min ordentligt så den har ork även om man krypkör i det djupaste lerhålet! Ang 4t så bör du inte köpa större än 250 eftersom 450in blir sjukt bökig i skogen men det är min åsikt. Den drar åt helvete för mycket redan på låga varv och armpump blir ett faktum även om du är vältränad.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka