Köpråd: Kombibil till flickvännen!

Tjejen har nu äntligen tänkt köpa sig en egen bil! Hon är ute efter en kombi för runt 15 000:- men vet inte riktigt vilket märke hon ska kika efter, den ska såklart vara soppasnål och ha en bra komfort. Det hon ska ha bilen till är väl först och främst som pendlar bil och kunna ha hundarna i. Hon har fastnat lite för den här http://www.blocket.se/gavleborg/PEUGEOT . =5&w=1 vad tror ni om den? Om inte, kom gärna med andra förslag som likar den!



Svar på inlägget: Köpråd: Kombibil till flickvännen!



306 är absolut inte en dålig bil, kända svagheter är att bakvagnen brukar kärva, provgunga den så den inte kärvar, gnisslar, knarrar, då kan länkarmslagringen vara på gång att ge sig. Jag tipsar som så ofta om det av mig varmt hållna märket Toyota och Corolla i synnerhet i denna prisklass, då dessa inte brukar ge några negativa överraskningar förutm en -viss- förmåga att rosta. Hustruns -98 rullade problemfritt i 32000mil innan en hjort begick självmord framför/på den, då pendlade hon 17mil om dagen i 2.5 år med den, snittförbrukning 0.7 på vanlig 90/70 landsväg. http://www.blocket.se/gavleborg/Toyota_ . =5&w=1 bör gå att pruta en del då den legat ute ett tag. smårostig men är du kunnig att fixa sådant själv, (och tjäna pojkvänspoäng av kvinnan) så kan det vara ett alternativ. http://www.blocket.se/gavleborg/Toyota_ . =5&w=1


Eller en SAAB 9-5 som ser fin ut på bild iaf: http://www.blocket.se/gavleborg/Saab_9_ . =5&w=1


Civic Aerodeck. Finns med snålmotorn D15z6. Ligger i den prisklassen du söker i också.


Tack för svaret! Du råkar inte veta hur ofta man ska byta kamrem på peugoten? några mer kända skavanker/svagheter på den?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka