Köpråd: Handla från Ebay, är detta rätt? Tändkablar, Volvo

Hej köpt hem lite service delar till min 940 osv. Såg att tändkabelsats kostade 700kr på mekonomen så jag gick in på Ebay och hittade dessa: http://www.ebay.com/itm/Volvo-740-760-9 . 0510123%26 Men hatten som ska in i fördelaren ska det inte va ingång där? Alltså in i kabeln och inte tvärtom? Eller är det en kontakt som "omfamnar" kontakten när man sticker in den? /Hampus.



Svar på inlägget: Köpråd: Handla från Ebay, är detta rätt? Tändkablar, Volvo



Ingen aning MEN ibland är det bara en "generaliserande bild" på ebay-annonserna, och ännu viktigare, vissa modeller har olika motorer beroende på om de sålts på olika marknader. Så generella råd bara. Jag tycker du mailar säljaren och frågar om de passar din motorkod.


Men egentligen så spelar det ingen roll för om man har bosch tändsystem? Lika bra att fråga i vilket fall .


Får nog räkna med att betala lite tull på det där plus att frakten förmodligen kostar litegrann så du är nog snart uppe i dom där 700kronorna 310kr och gratis frakt (från Storbritannien):http://viewitem.eim.ebay.se/VOLVO-740-2 . 20595/item För årsmodeller 90-92 dock. 84-91, 241kr & gratis frakt:http://viewitem.eim.ebay.se/VOLVO-740-2 . 66376/item


approx. 248.68 SEK med frakten. Läste att det blev ingen tull på det?


Jag vet inte vad som gäller, jag köpte grejer från Lamin-X i USA för 1100kr och betalade ingen tull på det. Men om man gillar extra långa leveranstider osv osv så får man väl handla från USA. Här en kabelsats i Tyskland för ca 150pix plus frakt ca 120: http://viewitem.eim.ebay.se/ZNDKABELSAT . 69734/item


Måste ha dom långa, har GLT 16v såg detta nu Importskatt: |Ytterligare kostnader för tull och/eller moms ingår inte |


Ja just det, har letat tändkabelsats till min också men inte hittat nåt annat vettigt än hos Volvo. Men går säkert att köpa "lösa" tändkablar bara man vet rätt längder


Hittade på vparts 400kr + frakt. http://www.vparts.se/se/tandkabelsats-v . et-ft.html dock igår inte den från spolen


de är väl bara å kila in på volvo så vet du att du får rätt, komplett och vissa saker ska man bara inte snåla på. de är ju fickpengar du dribblar med.






Beställer du inom EU så slipper du tull och moms, beställer du ifrån usa/kina så kan du åka på att betala tull/moms, men det är inte säkert.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka