Köpråd: 2-7-940 eller e30/34?

Börjat tänka på vintebil nu redan tyvärr, och tanken som kommer upp är att det ska vara turbo lite småtrimmad eller liknande. Andra tankar går mot bmw e30/34. Men vad skulle passa bäst som vinterbil och kanske fortsätta som något bygge mot våren sen?Svar på inlägget: Köpråd: 2-7-940 eller e30/34?e30 är roligare i längden, Volvo-gänget finns fortfarande överallt (förutom 240) och blir troligtvis istället billigare i längden. Dock måste jag säga att bygga om en original E30 är synd då de nu börjat bli utrotningshotade.


Mmm är sant, så skulle väl vara om man redan hittade en färdig eller påbörjad fixad e30 i så fall, annars känns det i nuläget som en 940ftt eller 740turbo skulle vara enklast, dock tycker jag att dessa två modeller ser lite smått tråkiga utKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka