Köpråd: Ford Mondeo.

Vi har fått tillökning i familjen därför krävs en större bil. Har titta närmare på Ford Mondeo. Vad tror ni om te.x denna http://www.blocket.se/uppsala/Ford_Mond . =9&w=2 Hur är den modellen samt hur verkar just dessa bilar med liknande miltal?



Svar på inlägget: Köpråd: Ford Mondeo.



Ingen lågmilare precis! /Benny


Har köpt mej en liknande.. en 10a å 2,2 men är sjukt nöjd helt klart Men de går nog pruta lite säkert


Är 13k mil (diesel) onödigt mycket?


Tänkte fan inte på att det var en diesel! Sorry! /Benny


Men 13k på en 10:ans diesel kanske inte är så farligt?


Var det inte en 11:a?? /Benny


Förlåt, en 11:a mena jag.


DOm är ju väldigt snygga, men den funkar som du tänkt dig ?


ja, över förväntan.. bra drag i den. Otroligt bra utrymme. Enda som strular är backsensorerna..






Köpte en liknande (något snålare utrustad) för ett år sen snart och fick tillökning i april. Enda nackdelen (som jag vänder till fördel) är att man inte enkelt kan koppla ur, eller billigt montera ur, airbagen på passagerarsidan. Det kostar runt 8-10 lappar på Ford. Jag satte stolen bak i ISO-FIX istället - smidigt som tusan och nu kan föraren koncentrera sig på vägen istället för spädbarn och tappade nappar. Tappas nappen eller ungen är skogstokig när man kör utan respektive där bak får man helt enkelt stanna - säkrast för alla. Annars bara fördelar. Snittar 0,57 med 19" och 0,53 med 16" på vintern. Stor som tusan i bagaget (större än V70!!) och helt ok komfort.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka