Köpråd/tips: billig, diskret och rolig bil

Tjenare! Som rubriken lyder, behöver en diskret och rolig bil för en billig peng. Vill helst inte riskera att polisen ska stoppa mig för att jag har en bil som sticker ut lite extra. har epilepsi får därför inte ta körkort... Har kollat runt på 206 gti funderar på att köpa mig en sån, men finns det andra så kom gärna med tips



Svar på inlägget: Köpråd/tips: billig, diskret och rolig bil



Vänta nu... Du har inget körkort, och får inte ta körkort, då frågar du på ett forum för fordonsintresserade, som i många fall spenderar tusentals och åter tusentals timmar på vägarna, vad du ska ha för bil för att inte "sticka ut" och åka "dit"? Tror du, helt seriöst, att vi...eller hell; jag, vill ha dig på vägarna alls?


Jag känner av flera timmar i förväg fall jag ska få ett anfall... Vill definitivt inte skada någon så jag kommer bara köra när jag känner mig 100 på att jag inte kommer att få ett anfall. EDIT: Efter att ha läst ditt inlägg får jag nog ta och överväga att köpa och köra en bil då...


Man kan givetvis använda argumentet; man kör inte med körkortet osv osv. Men jag vet inte, jag rent personligen gillar inte att ha folk utan körkort i trafiken, och det är givetvis inte riktat mot dig personligen utan bara "rent generellt". Ville mest bara klargöra att det då som sagt mer handlar om "folk utan körkort", och inte "den där ph3w på forumet"


Underlätta för alla, inklusive dig själv och varken kör eller köp bil.


Det finns en anledningen till att du inte får ta körkort. Och den är att du inte är lämplig. Även om du "känner" flera timmar innan så kan det komma plötsligt iaf. Morsan har epilepsi o även 2st vänner. En känner ganska ofta innan men då o då smäller det bara till.


am skulle du säkert kunna ta, de är mindre krav på de, då får du puttra runt i 30 men de är ju alltid nått


Jag vill inte heller möta nån som pf3w ute i trafiken. Eller nån annan överhuvud taget som inte har körkort. Det finns alltid en anledning till att dom inte har körkort. Det kan vara: Sjukdom Hastighetsöverträdelse Fylla Vill inte ha körkort Det finns säkert fler anledningar! /Benny


45 e det väl?? Eu moppe och mopedbil.


Mitt förslag är Ford Scorpio av 80-talsmodell. Gärna röd eller vit med mycket rost. Dörrarna bör dock vara i avvikande färger. Sedan skall avgassystemet vara avrostat, nummerplåtarna tillhöra en husvagn som varit avställd i 10 år och diverse saker sitta fast med tejp om de inte ramlat av helt. Slutligen bör du skriva ACAB på den med sprayburk. Testa! Gärna genom att ställa dig och göra burnouter utanför en snutkontroll. Jag lovar. Det är ett vinnande koncept.






Tänkte mer på a-traktor, säkrare och finare än mopedbil


till TS OM du nu vill köra bil,, så börja köra nån form av racing,, ex folkrace eller nån billig cup serie som ovanstående OM man int får ta körkort så finns det en anledning för det OM jag skulle förlora mitt pga sjukdom ex,, så skulle jag sälja mina bilar direkt,, å åka på olika semestrar istället


Till er alla: Jag skippar det med att skaffa och köra bil då Blir dock smått irriterad på folk som är under 18 och kör runt i sina bilar... Jag antar att jag inte får köra folkrace etc?


Om det är B-körkortsbilar så hoppas jag innerligen de åker fast om de inte har körkort! /Benny


Japp, det brukar vara det...


Hur ligger det till med din epilepsi. Hjälper inte din medicin att göra dig fri från anfall alls?


Nepp, det gör den inte. Om jag inte använder mina tabletter så ökar risken för anfall, medicinen är bara "blockerar" majoriteten av anfallen som jag skulle kunna få. Känner därför av flera timmar i förväg om jag kanske ska få anfall, då äter jag något och går och lägger mig. Dock så förhindrar min medicin det totalt..


Om du tar medicin så måste du ju ta och prata med din läkare om en annan medicin som hjälper. Sen ska du ju ta medicinen alltid och inte strunta i den. jag borde veta sj då jag har detta sen 5 år tillbaka. och har varit fri från anfall i många år nu sedan jag fick rätt medicin. och mitt körkort drogs inte in för det.


Närå, min läkare och jag håller på att byta medicin för att se vilken som fungerar bäst etc. Jag har fått starkare medicin nu och har inte fått anfall på tre månader. Har bara haft det i snart fem år. Det är därför jag inte fått en medicin som fungerar riktigt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka