Köpråd 350z

Hej! Börjat kika lite på 350z, finns det något jag bör tänka på? Vet att de svensksålda har Brembo-bromsar. Men vilka har Bose ljudpaket, är det alla? Vad är det för skillnad på de med 280hk och de med 300hk? märks det? Sett de med 286 och 289 också. Är det bara att de utvecklat motorn mer och mer? Det känns som att om man kollar på de som ligger på 100k så är det svensksålda med 280 eller importer med 300, vad är vettigast?Svar på inlägget: Köpråd 350zIngen som ens äger en 350z och kan säga något om den?


Du får nog fråga på ett Nissan forum. http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_350Z


Brembo och bose sitter bara på gt modellerna. Effekt skillnaden vet jag inget om. Köp inte en 350z för 100k, kommer förmodligen dölja sig härliga upptäckter då.


Pröva att fråga här: http://www.nogs.se/index.php?option=com . ;Itemid=54 om du inte redan har gjort det.


Kollade själv på en 350z för ett par år sedan, vågar inte säga bu eller bä om hur de är att äga men de ägare jag talade med avskräckte mig från att köpa en. Såväl byggkvaliten som driftsäkerheten verkar vara ganska så dålig på dem och jag kände inte för att ta reda på hur illa det verkligen är den dyra vägen.


Som någon annan skrev så finns brembo och boose på GT modellerna. effekten som du skriver är att från 03 till 05 så har 350z en VQ35DE och 06 och upp så sitter de en VQ35HR den är något varvviligare.


Just de ja, kolla http://www.speedfreak.nu/ forum för 300/350z


Men är det som står på blocket bullshit då? Där står det något i stil med "mer information från bytbil" Sen på hk:antal så varierar det mellan 280 och 300? Är det bara 287 som gäller på de fram till 05?


Från 03-05 så är de 287hk 06 och upp kom den med Revup motorn som har 300 hk


Sweet!


Jag har ägt flera Nissan bilar bla 350z. Grymt fina bilar med bra response, kvaliten är väl som alla Nissan bilar. Dock är de driftsäkra men några saker som du bör akta dig för * Stenskott som inte har blivit lagat (rosten kommer fram ganska snabbt) * Satsa på Europa / Svensksåld då de har Brembo bromsar samt Bose system. US modellen saknas dessa och har inte alls samma chassi * Undvik 300hk modellen då det var fel på kolvringarna på dessa vilket medför att de drar olja, så antigen 287HK eller 311Hk modelen du borde titta på * Svart / Orange är enklast att sälja sen när det är dags * På tidigare modeller (fram till 2004) är det vanligt att fönsterhissen krånglar och motorn behöver bytas


Grymt bra tips! Precis detta jag var ute efter, tack!


Kul att man kunde hjälpaKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka