Köpråd 740

Tjena! Funderar på att skaffa en hederlig 740! Har planer på att lägga turbo i han men och kanske ladda 0.8-1.0 bar med original stakar. Så undrar vilken årsmodeller som har rejälare stakar så dom möljigtvis håller att ladda vid 0.8-1.0 ungefär. Jag är rätt färsk på det här med turbobyggen så orkar inte börja med ett allt för stort projekt! /JonasSvar på inlägget: Köpråd 740Varför inte köpa en 940 turbo istället? Allt redan monterat och reggat, sen så är ju 940n en förbättrad version av 740n. Men 740 turbo finns ju också..


De går ju också! Har ju inte köpt bilen än, men vill ha en bil i ungefär samma prisklass:-) Hur mycket ponnysar får jag ungefär ut med en sån motor och laddar vid 0.9 bar??:-)


Du får nog specifiera dig lite bättre än att skriva en "sån motor" syftar du på B230a/e/f/ft? 700/900 turbo är smidigast att köpa då den redan är färdigbyggd, blir dessutom billigare än att köpa lösa delar och bygga själv.


Har kollat på en b230 f men har inte bestämt mig än! Hur mycket kan man ladda för att original stakarna ska hålla? spridare å boxar å sånt har jag tänkt byta!


Köp en 940 turbo och börja med en riktig chipning Sedan om du tkr att du har onödigt mycket pengar kvar så finns det ca 10,000 trådar om detta ämne som kan guida dig till slöseri med pengar!


Varför en Volvo? skulle hellre satsa på en BMW, nog för att de börjar bli uttjatade med men fasen så mkt grymmare ialf


Bmw 740 ?


Jag laddade 1,2 på min b230f i ca 1000 väldigt aktiva mil, bilen gick fortfarande vid försäljning.. Enda volvo som har hållt ihop hyffsat för mig faktiskt Prestandan med b230ft grejer på en F motor med ca 1,2 bar blev så här: http://www.youtube.com/watch?v=TZ9Uc2upWIM Inga 500hk direkt, men gick ju inte skitdåligt heller.


Kan tänka mig i stort sett vilken bil som helst. Jag har absolut inte bestämt mig för en Volvo, men det lutar åt de hållet!


Bmw har bättre grund för väghållning än en volvo med stel axel bak


En billig bmw 5 serie hade inte heller suttit fel! :-)


något dylikt? http://www.youtube.com/watch?v=1LRJ83ylRec


Köp min 945a ftt! Finns lite pill med motorn om det är de du är ute efter! Får med extra motor!


Jag skulle satsa på en 940 turbo, ett chip och uppställt ladd så får du en ganska rolig bil, och som föregående talare så finns det jätte många trådar om trimmning av Volvos b230 ifall det inte skulle räcka med det


En 940 är ju iaf en enkel och robust bil som tål mycket stryk, skulle definitivt välja en rwd volvo före en bmw om det ska trimmas och lekas.


Förutom att för ca 20k plusminusnoll (utöver inköp) plockar man 500whp+ i en bmw, och det gör man ju inte i en volvo rödblockare skulle jag tro, men nu vet jag/vi inte heller vad trådskaparen har för budget Vill man ha en bil med standard turbo för att slippa problem med ordningsmakten, besiktningen osv till en vettig peng så är ju en 740/940 turbo ett vettigt altenativ, men bryr man sig inte om ovannämda och vill turbokonvertera själv skulle jag alla dagar i veckan välja en bmw och turba framför en volvoKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka