Köpråd: Rc bil, offroad.

Tänkte börja köra lite, men vill ha en ny bil, istället för en värsting bil direkt, tänkte jag köpa en som har en mindre motorn och sådär först, sen trimma när man vill. Så finns det någon monstertruck, med utbytbara karosser? Stort utbud av delar, stora hjul är ett krav, samt bränsle, ej batteri. ska se ut som en monstertruck. I prisklassen 700-1000 kr?Svar på inlägget: Köpråd: Rc bil, offroad.För det priset får du leta på Toys'r'us.. Begagnat kan man ofta få mycket bil för pengarna, men oftast är det ju buggys.


För 700-1000 så blir det nog ingen bil som håller någon vidare lång tid. Normalt är väl att de börjar på ca 3-4K för en bensindriven?


www.conrad.se eller www.hobbex.se vill du prata med några som kan rc bilar så är det www.reservdelsrc.com ligger dock i sthlm men dom är duktiga. Jag har en komplett monstertruck som du kan få köpa billigt metanoldriven


Vill du ha metanoldriven så rekomenderar jag Thunder Tigers MTA-4 s28 eller S50. Annars rekomenderar jag Traxxas Summit, grymt bra och styktåliga truckar, men det är batteridrivet. Deras E-Maxx är bra den med. Men du får inget vettigt för under 4000. Och glöm att du får en vettig RC för 1000.


Skulle råda att köpa el bil. Mindre kladd, mindre meck med bilen, mycket lättare. Dessutom på dom banor som finns häromkring kan man bara köra metanolbilar en dag i veckan pga att man stör omgivningen, el får man köra varje dag. 3k får man en slash. Go get.


www.hobbyking.com Fick hem en för ca: 1500:- inkl frakt med allt utom bränsle ( 1/8 buggy), garanterat inte det bästa men bra instegsnivå för att prova att leka lite.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka