Köpråd!

Snart är det där förbaskade kortet mitt! Körkortet alltså ... Har ju alltid haft någon som skjutsat mig överallt (fördelen med att ha boooobies) ... Men snart är det mitt!! Nu behöver jag ju råd om Bilköp .... Vet inte riktigt vad för typ av bil jag vill ha .. Den ska ju definitivt va rolig att köra och gärna med lite kraft i ... Våran ford fikus kombi som jag övningskör med kommer ju knappt upp för 50 backen utan att man måste ta rejält med sats innan HAHA.. Den är inte direkt rolig att köra.... Grejen är ju den ... Att storleken ..... Vet inte hur stor jag vill ha den ... Har en dotter som kommer åka med ofta.. Och även två doggar.. Dom kan jag dock köpa bilbälte till så får dom sitta baksätet.. Vill ej ha en kombi.. DRÖM bilen .... Är en golf årsmodell från 84-91 .... En sån med runda lampor... MEN ... Åker mycket låååånga resor till hultan, ullared, vetlanda och säffle.. Så den är utesluten .. En Ibiza kanske?? * Rolig att köra * Drar max 0,7 * Billig i skatt och försäkring ( kommer stå på gubben min) Skulle kunna tänka mig en mindre Suv också ... Kom igen nu, ÖVERÖS mig med tips!! Bilen får inte vara äldre än en 05... Tycker INTE om nyare bilar.. Så mycket skit intryckt i dom !! KOM IGEN! Hjälp en stackars tjej i nöd!



Svar på inlägget: Köpråd!



Golf 2 gti. Eller en audi a3 med turbo kanske? Lite större men drar inte mycket heller och mer kraft när du gasar


En golf är jag inte ute efter .. Förutom min dröm bil... Tycker inte dom har så mkt personlighet... En A3a har flera sagt till mig nu .... Men audi .. Jag vet inte men något bär mig emot när jag tänker på Audi ... Och hur är det egentligen med Turbo?? Är det inte bara ännu en grej som kan gå sönder och kostar multum att byta??


Vet faktiskt inte hur turbona är på a3:orna men annars kanske en peugeot 206 ? Finns oxå i gti med lite mer kraft


Fast fransmännen har jag inte hört nå gott om HAHA Tycker dom bara verkar ha en massa elfel ... Eller? Kanske bara är på dom nyare?


En BMW Touring kanske eftersom du har doggar! /Benny


Fast vill nog inte ha en kombi.. Hundarna kommer inte åka med just i min bil så mkt så dom kommer ha bilbälte ändå.. Och är inte BMW rätt tunga bilar?


Tunga? Lite vad man jämnför med kanske. Lite medeltunga skulle jag vilja säga, det finns ju många modeller. /Benny


Är det bara jag som fått för mig det då? Fått för mig att dom ligger runt samma viktklass som Volvo?


I vilken prisklass letar du bil o årsmodell?






Du skrev ju att du ville ha en SUV och dom kanske är lite tyngre än en vanlig bil och om BMW:n är lite tyngre så kanske det går jämnt upp. Tror man åker bra i BMW. /Benny


Vet ej pris.. Men årsmodell .. Max en 05a ... Inte nyare än så ...


Haha, tänkte jag inte ens på haha.. Har du BMW eller erfarenhet utav dom?


Näe, har inte eller har inte haft BMW men gillar dom skarpt dom är snart dom enda bilar med stil tycker jag. Vi har 3 stora hundar så det blir gamla 740 och 940 för oss. Dom enda riktiga hundbilarna. /Benny


Hade en bmw e34 535i innan. Rak 6:a på 211hk. Skön väghållning och man satt skönt i stolarna och ljudet från motorn e ju underbart :p


Dom är säkert mysiga som bruksbil. /Benny


Inte funderat på en forester? Vad har du för hundar? Blev nyfiken


Hur mycket drog den? Skatt & försäkring ?


3 stycken Tervueren (Belgisk Vallhund). /Benny


Häftigt!!! Har två Shar pei ...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka