[Köpråd] Skäligt pris för den här Golfen?

Hej! Jag tänkte höra mig för vad ni anser är ett skäligt pris för den här bilen: http://www.blocket.se/vastmanland/VW_Go . =8&w=2 Den ligger ute för 25.000 nu och jag antar att det är inkl prutmån, så det landar väl kanske runt 20-21k skulle jag tippa på. Skulle det vara ett ok pris för en sån här bil?Svar på inlägget: [Köpråd] Skäligt pris för den här Golfen?Personligen anser jag att är man inte villig att ge begärt pris ring då på en som ligger bättre i pris... Är själv sjukt trött på att det kvittar vad man begär idag så kommer nån gök med typ ja jag är student så jag kan bara betala halva priset mm...


Den ser fin ut och har servicehistorik samt kamrem bytt. Ganska populär modell så tycker den ligger ganska bra till i pris jag skulle kunna betala det priset om ja hade vela haft den.


du kan väl inte ta för givet att han vill gå ner. acceptera priset eller visa intresse för bilen innan du diskuterar pris, personligen tycker jag att man inte ska pruta bara för den skullen, utan man ska ha något att pruta på. avskyr spekulanter som dig som ska diskutera och greja med priset utan anledning. så enligt mig är de skäliga priset de begärda för de är precis de han vill ha för sin bil.


tycker att 25 000 är ett vettigt pris för den bilen, antar att där inte är mycket till prutmånKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka