Golf 4 gti köpråd?

Tjena! Jag går i tankarna att köpa en Golf 4 Gti -98... Jag undrar vad ska man tänka på när man köper sånna? Något speciellt man bör kolla efter? Ge mig alla tips ni vet! Hur långt rullar en sån utan att man bör bli "orolig" är 27tusen långt? MvhSvar på inlägget: Golf 4 gti köpråd?De är den vanligaste motorn i vag koncernen så nog finns de mycket erfarenhet av dom motorerna. Borde finnas en hel del info om 1,8t motorn. Olje problem finns om bilen är servad med longlife service. Min sambo hade en sån golf förut, drog fint över registret, inge turbo knuff så de kändes inte som en busbil så. Blandad körning var 0,85 och uppåt ganska törstig motor för en sån liten bil. Stora servicen kan vara rätt dyr när kamremmen ska bytas. (bilmetro falun ville ha över 14000) för 15000mila servicen.


Jag har ägt en sådan av samma årsmod t.o.m Ganska så trevlig bil måste jag säga, man sitter gott och kan åka långt utan problem. Räkna dock inte med att det går supersnabbt rakt fram men svänger det så kan du hänga på mycket Kopplingen är den svagaste punkten på hela bilen skulle jag vilja säga. Den orkar inte med allt för mycket Så går du i planer på att trimma lite lätt så är det inga rivstarter eller en ny koppling som gäller. Enda problemet jag hade med min var att instrumentbelysningen började leva sitt egna liv. Ibland var den stabil i veckor, andra dagar så kunde den blinka eller inte lysa alls. Utöver det så hade jag inga problem alls och den gick jävligt hårt. Helt klart en trevlig bil.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka