Köpråd : Audi A4 Quattro 2.8 -97

Hej! har faktiskt inte hittat någon specifik tråd gällande köpråd för den modell jag nämnar ovan. Ska iväg och kolla på en Audi A4 Quattro 2.8 -97 under morgondagen och skulle därför vilja veta lite generella saker jag bör tänka på, det jag hittat hittils är att länkarmarna brukar vara ett problem samt galvsläpp men det är ungefär vad jag hittat hittils. Kom gärna med information om förbrukning och liknande också Ifall det redan finns någon liknande tråd så ber jag om ursäkt men ni får gärna länka till den. // DanielSvar på inlägget: Köpråd : Audi A4 Quattro 2.8 -97Den emellanåt applåderande framvagnen har du redan koll på. Växellåda, synkringar på 2ans växel kan bli trötta om tidigare ägare sett för mycket på F&F rullarna. Lyssna på motorn, ska inte ticka. Servicebok, kamrem, vissa tycker det är besvärligt att rycka ut fronten för att göra det bytet. Samt som vanligt vid begbilköp, kolla samtliga knappars funktion, klima, osv. tycker du baksätet är för litet kan jag tipsa om -96/-02 Passat 2.8 Syncro/4motion, samma motor, låda och kraftöverföring som A4 och det mesta tekniska för den delen.


Jajjemän framvagnen har jag koll på, okej växellådan tack för det tipset !. Japp enligt säljaren som är en bekant från jobbet så är kamremmen bytt för ca 2000 mil sedan så ska kolla det extra. Ja vi har även kikat på passaterna men det finns så dåligt av dom samt att jag får köpa denna för ett väldigt överkomligt pris


Ingen som har fler tips månne ?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka