[KÖPRÅD] Förstabil 15-25k.

Hej! Tänkte köpa mig en förstabil, kör en Volvo 855 just nu. Budgeten ligger som sagt runt 15-25 tusen. Tänkte mig en nyare bil, 99 och framåt, den ska även vara Sedan eller Coupé. Har kollat på Volvo s40, S60, Bmw 3 och 5 serie. Har väldigt svårt att bestämma mig. MvHSvar på inlägget: [KÖPRÅD] Förstabil 15-25k.jag skulle ha valt typ nått honda prelude, eller bmw 328;) http://www.blocket.se/pitea/Honda_Prelu . 11&w=3 http://www.blocket.se/gavleborg/Bmw_328 . 11&w=3


Missat den hondan helt ! Tackar för ännu en sak att kolla på


hehe finns också mitsubishi galant= kanske inte perfekta motorer? eller också ford probe- och mitsubishi eclipse?


Dessa är snygga, gillar modellen. http://www.blocket.se/vasterbotten/Mits . =6&w=3 Eller varför inte en Saab? Billiga och går bra.


Du har ju fått en massa fina tips här så frågan du måste ställa dig är vad du ska ha bilen till? BMW är ju såklart den absolut roligaste busbilen med bakhjulsdrift, de drar ganska rejält med soppa (som en 855) men är jävligt lättmekade och har ganska billiga reservdelar. Övriga är ju roliga bilar för att vara framhjulsdrift, billigare i skatt, försäkring och billigare i soppakostnad än BMW. Men jag har alltid saknat min 328 sen jag sålde den, enda gången jag inte saknar den är när jag ska tanka.


det är ju alltid jobbigt när man ska ****** tanka **** därför köper man en civic 92-95 så slipper man tänka på soppa. bästa bilen som man kan ha, alla årstider^^


Mitsubishi Carisma, samma bil som Volvo S40 fast mindre framvagnsproblem. Köp med 1.8an (GDI motorn är okej om den sotas ur då och då, men vanliga 1.8an är bäst!)


Köpte mig en E34 525 -95. Körglädje på hög nivå! Bör du hitta runt din budget Är bilen allt för ny blir det dyrt att laga ifall något uppstår (oftast).


Har hört mestadels bara dåliga köp av Saab


Köpte mig själv en bmw 328 nyss som förstabil. Fungerar klockrent, småfix men den ser riktigt fräsch ut nu! Inte så farlig på bensinen enligt mig. Allt är ju en smaksak dock! Kolla rost på bakluckan, skärmkanter. Bakluckan speciellt på touring versionen, skam att dom nästan alltid är rostiga!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka