Köpråd. bmw e34 520. styrledsbyte. snabb hjälp tack.

tjena. hittat en bmw e34 520 årsm 94 som ja kan få billigt. bilen får ja skattad men obes. ägaren säger att bilen vibrerar mellan 90 och 100km/h men att det sen slutar och att det bara är undre styrleden som behövs bytas och att han har den liggandes. undrar då om där e ngt vanligt fel som gör att de skakar eller om det är som han säger att det bara är en styrled?



Svar på inlägget: Köpråd. bmw e34 520. styrledsbyte. snabb hjälp tack.



för mig har det oftast skakats pga obalans i hjulen, dåliga vikter alltså. har hört om dålig hjul lager också, har inte hört om att det är styrledens fel. hade dålig styrled på min bmw förut och hade vibrationer men det försvann inte när ja bytte.


okej. ska be personen att köra in den på bes så ja får på papper vad som är fel.


kan även vara hardyskivan som gör att det viberar, inget dyrt att byta själv men ska man lämna in det kan det kanske bli dyrt då det är endel jobb. obalans i hjulen är inte heller helt ovanligt som sagt, chassiedelar och mycket annat hittar du billigt hos clausautoparts.se han är super bra att ha och göra med och de är bra grejjer han säljer tillverkade i tyskland


Oki tack för svar. Får hem bilen på lördag iaf men den e obes o senaste bes va 2012-01 men om ja besiktigar den nu måste ja ändå in med den igen i januari 2014 lr hur går de till där?


vet inte hur besiktningsterminen ser ut, mycket möjligt att det blir januari 2015


Oki försökte hitta ngt om de men hittade inget. Surt o beiktiga nu sen måste den in igen om 4 månader


jepp men går den igenom nu lär det inte va några större problem om 4 månader heller ! 400kr eller va det kostar kan ju kvitta ! ta nu hand om e34an ! de börjar bli ovanliga och det finns allt för många vrak redan


absolut ska ja göra gått 19tusen så och ingen rost undertill så ett + iaf



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka