Köpråd: Import av MR2 SW20 Turbo

Hej alla! Först vill jag bara höra om det finns någon vänlig själ i Stockholm som har en MR2 turbo eller n/a som jag skulle kunna få provsitta, kanske hänga med på en tur i och, om du är galet snäll, provköra? Har snöat in mig på MR2 SW20 och har hittat en bil i Tyskland som jag är intresserad utav. Har läst en mängd trådar om vad man ska tänka på när man köper en MR2:a och vad man ska tänka på när man importerar men skulle gärna höra vad man ska se upp med. Bilen som jag är intresserad utav verkar vara en 92:a som förmodligen är importerad till Tyskland från USA. Tacksam för hjälp!



Svar på inlägget: Köpråd: Import av MR2 SW20 Turbo



Hej! Förstår att du snöat in dig på SW20. Trevliga bilar att både titta på och att köra:) Om du har möjlighet så kolla att det är tät mellan targataket och gummilisterna (Lätt att glömma). Inte så kul att hamna i en åskskur och då upptäcka att det inte är så tät som man först trodde:O Att importera en MR2,a kan jag inget om och vad gäller motorsidan kan jag tyvärr heller inget om då jag kör n/a och saknar erfarenhet om turbomotorn. Dock har 92,an och 93,an (som jag kör) liknande chassien och där kan man absolut inte klaga. Ligger duktigt bra på vägen och ger bra körkänsla:)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka