Köpråd: Sportbil

Hej! Söker den billigaste sportbilen, men helst inte för i tillverkning. Alltså en modell som ser ut som en sportigare bil, låter bra och även är hyfsat snabbt. Är japanarna billigast på sådant eller? MvHSvar på inlägget: Köpråd: SportbilDet beror lite på vad för budget som är "billig" för en sportbil. Japsarna är nog faktiskt billigast. Annars går det nog att få en bättre beggad Porsche Boxter för en bra peng!


runt 30-50k


Honda crx nissan 200sx s13 billiga o går bra dom fan båda 2 sen finns ju även nissan skyline runt 45 000 och uppåt


Toyota Celica Toyota MR2


300ZX Twin Turbo finns för dom pengarna, mer sportbil för pengarna har jag svårt att tänka mig http://www.blocket.se/vastmanland/Nissa . 11&w=3 http://www.blocket.se/orebro/Nissan_300 . 11&w=3 http://www.blocket.se/jamtland/Nissan_3 . 11&w=3 http://www.blocket.se/vasternorrland/Ni . 11&w=3


http://www.blocket.se/stockholm/Volkswa . 11&w=1


Mazda miata


MR2 andra generationen.


Skulle nog avråda att köpa en billig skyline, evo, rx7 m.m. De blir dyrt i slutändan... men en s13, supra mk2 eller mr2


miataKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka