Köpråd av bil

Tjena! Nu är det så att flickvännen & jag ska köpa in en bil till oss, har suttit och tittat på både BMW, Saab och Volvo nu, och börjar få lite svårt att välja mellan modeller. Men har nu kommit fram till att vi ska ha en kombi iaf, så suttit och tittat på Saab 9-5or då jag tycker dom ser väldigt bra ut, men även varit inne på Volvo 855 eller V40. V40 vet jag har problem med rost och massa andra skönhetsfel, så är lite osäker, tycker bara modellen är snygg. Vill gärna ha en bil som håller ett tag, och gärna som man kan fixa lite med och göra snygg till sommaren, t.ex snyggare fälgar och något gott ljud ifrån. Har en budget på 10-20k ungefär att köpa bil för nu. Tar gärna emot tips på fördelar och nackdelar, eller andra bil modeller som kan tänkas vara intressanta. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd av bil



http://www.blocket.se/skaraborg/Volvo_8 . 16&w=3 en bra och trevligt familj bil


Tack för svar, ja det var en fin bil faktiskt! Hittade en Volvo V40 2.0T igår från -01 som jag ska åka och titta på i veckan, nybesiktad osv, finns det något jag borde kolla lite extra på vad gällande denna modell? Som jag förstått är det en fas 2 och ska ha fått facelift och bättre rostbehandling. Tycker bilen i sig ser väldigt fin ut, ska mest bara ha bilen som sagt nu till sommaren och se. Har varit väldigt sugen på en V40 länge sen min mor hade en T4 för några år sedan, trivdes väldigt bra med den.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka