Köpråd! VW polo tdi eco eller liknande

Funderar på att köpa en bil som är billigare i drift, och skatt. kör ca 14 mil om dagen till jobbet. VW polo tdi eco 80hk runt 2008 är det jag funderar på. Ca 10.000mil . Vad bör man tänka på? Dyr service m.m. Hur är service intervallen? Partikelfilter kamrem m.m? Vanliga fel? Hur är komforten? Utrustning jag bör leta efter? Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Köpråd! VW polo tdi eco eller liknande



någon?


Vad jag kan få fram så ser det ut att vara 9000mil/4år på kamremen eller efter inspektion lite luddigt dock... Eller så kollar man skicket på den vid 9000mila servicen. Ring Nordemans och kolla upp det annars. Samt Volkswagens standard long life intervall på 3000mil. Så det är väll kanske skönt om kamremen redan är bytt då så sliper du ta den smällen. Jag har själv inte haft någon Polo från den generationen, men jag har kört dem som lånebil tyckte då att de hade bra komfort i alla fall . Den känns väll aningen plastig på insidan kanske (Det gör de ju lite fortfarande tyvärr..Förutom GTI modellerna) men det spelar väll kanske mindre roll i detta sammanhanget. Vad gäller utrustning som kan vara skönt att ha vid pendling är kanske farthållare nått att sträva efter, tror det var tillval nämligen.. Jag känner inte till några typiska problem för just denna generationen. Men får du inget vettigare svar än vad jag kunde ge så släng upp en tråd på gtiklubben.nu där har de sten kolla annars! /mvh soyd



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka