Köpråd: MB c-180-200 kompressor

tja, är sugen på en cklass 180 eller en 200 kompressor (w203 kaross) då diesel inte lönar sig för mig. kan ni ge tips på vad jag ska kolla på bilen? http://www.blocket.se/lulea/Mercedes_Be . 11&w=3 är sugen på den och jag undar om det är en 03 eller en 04a. är förvirrad



Svar på inlägget: Köpråd: MB c-180-200 kompressor



Jag har en W203 C230 sportkupé Det jag kan säga från den är att ha med dig en obd2 läsare när du köper bilen, många felkoder kan finnas lagrade som inte visas på displayen. Se till att framskivorna inte rostat fast i navet för då slutar det med att du får byta hjullager + skivor eftersom de kan vara helt omöjliga att få av hubben. Plasten under bilen har en förmåga att flyga bort, den kan vara bra att ha kvar i rostskyddssyfte. Kolla efter rost i skärmkanter och bak. chassit ska kännas tight Annars en mycket bra bil. motorerna är i princip skottsäkra.


okej, ja de låter bra de och de med rost, vet att mercedes har haft problem länge med rost. kör en gammal 123a nu som har ytrost på 1 ställe som e millimeterstort. men vart kan man köpa en obd2 läsare då?


biltema har en som säkert funkar kanonbra. jag har en bluetooth historia från usa som funkade bra.


okej, får väll fara in på biltema å kika då



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka