Köpråd: Söker en bränslesnål kombi...

Jag letar efter en ny bil. Behöver en combi, diesel, automat som är bränslesnål och får gärna ha billig årsskatt. Årsmodell 06-09. Gärna Volvo, Audi eller Volkswagen. Vilken bil anser ni att jag ska köpa?



Svar på inlägget: Köpråd: Söker en bränslesnål kombi...



Vill man ha en bra automatbil så köper man ju en Mercedes http://www.blocket.se/vasternorrland/Me . =11&w= Volvo är ju inget dåligt val men det kan definitivt Audi eller Vw vara. läs i de 20 tal trådar som finns här om VAG:s alla problem. du kan stå med rasad motor strax efter köp om den servats var 3000 mil.


Jobbarkompisens V50 Drive drog 0,51 med 5 pers och knökfullt bagage på motorvägen. (Du nämnde inte några andra krav, såsom budget, drivmedel osv, så jag tog den enda jag känner till.)


Om inget fysiskt handikapp tvingar dig till automaten så spar du ju i särklass mest på att köra manuell låda!


Har egentligen inget emot manuell men jag är väl mest bekväm. Drar manuell märkbart mindre bränsle? Jag tänkte mig väl omkring mellan 70.000 - 100.000 kr..


Kompisen med automatisk V70 D5 ligger kring 0.78, min med manuell 0.54 eller så i snitt över en tank så ja det är enorm skillnad, ännu mera ju mer stadskörning det gäller


Jag ska köpa en V70 D5 manuell alltså?


Oavsett vilken bil du väljer så kommer en manuell dra mindre bränsle än en med konventionell automatlåda.


vad sägs om min fullutrustade KIA CEED 09 på 6500 mil ligger i din prisklass och står i GBG området


Jag var faktiskt och kikade på en Ceed igår men den kändes inte helt 100 för mig. Fin och billig bil dock. Dessutom finns jag i Sthlms-området. Tack ändå.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka