Köpråd: Vinterpulka inför 2013/2014.

Ute efter en ny vinterpulka, sålde precis min 740 turbo, så vill ej ha 740 igen, men allt med RWD är välkommet! och budget ligger mellan 5-10,000 då det bara ska vara till lek! så kom med förslag!



Svar på inlägget: Köpråd: Vinterpulka inför 2013/2014.



då blir de väl 940 nu då? Nä men annars är väl nån äldre Merca typ 190 inte så dum som vinterbil? Känns som det är lättare att hitta en Merca i hyffsat skick än en BMW för dom pengarna.


Bmw? Vi har en 520 e34 som vi inte behöver


Ja merca 190e har jag kollat på, men där jag bor finns inte så många i bra skick, de flesta är "rosthögar", kanske inget att ha


haha 520 har jag också haft, riktigt tråkig bil på vintern faktiskt, känns så jävla klumpig


nää ingen bmw i denna prisklass, om du vill ha den hela vintern...


Precis det jag tänkte, är inne mer kanske på merca, haft en 190e förut. Dock inte på vintern då jag aldrig hade den så länge, dock har jag haft 740in sen 2002, så den blev lite tråkig tillslut


Volvo 360 annars:) Sägs ju va va bra viktfördelning i dom men har aldrig kört nån själv. Grymt utseende med ju haha


Ford Sierra eller Scorpio^^


Tycker 360 är förjävla ful bil, så nån 360 blir det inte, lutar lite mot merca!






Ford blir det inte, har inget bra att säga om dom två bilarna, haft båda... Och det va bara skit tycker jag


Sant dom är ruskigt fula, men blir nästan lite roligt för de. Men nån merca är nog ett bra val, finns ju inte jättemånga andra märken att välja på heller.


OPEL Omega då?


Nån tidig modell som är RWD då? ingen koll på opel faktiskt


Nej precis, lutar åt merca iallafall, men man vet aldrig Finns ju inte så många RWD i just den prisklassen :p


Alla Omega är RWD.


Aha det va somfan, kanske skulle kolla det också då!


Omega är inte dumt fast en 80-talare ska du passa dig för. De blev bra sen. Mercedes? Ja, 190 går prima om den inte är helt upprostad. Du ska under inga omständigheter köpa en med förgasare. De strular friskt. MB w124 går ju oxå bra men inte 230E eller 300E. En Scorpio kan ju vara fint. Finns ex. kvar som är fina. Mycket pösigare än Sierra. Dessutom ABS som standard.


Tackar, ska kolla på alla dom faktiskt Spelar igentligen ingen roll om den är rostig eller inte, ska bara ha under vintern nu



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka