Köpråd Honda civic ep3 type R

Tjena tänkte ge mig in bland dom japanska bilarna, har nästan bara haft BMW innan så tänkte prova något nytt. Så en ep3a verkar vara en bil som passar mig, men vet inte/kan inte så mkt om dom än så vänder mig till er:) vad jag förstår så dricker dom inte så väldigt mkt och kan köras snålt med 6växlad låda ? Men också köra snabbt när det gäller. Hur är en sån å pendla med 5 mil om dagen ? Reservdelar? Vanliga sjukdomar? Vad ska man kolla extra noga på när man är å kollar på en bil? Tacksam för alla svar



Svar på inlägget: Köpråd Honda civic ep3 type R



Tjena! Köpte min ep3a i somras och är hel nöjd. Varje dag jag kör den får jag ett litet leende på läpparna. Går billigt, min går kring 0,7 vanlig körning och kring litern med tung fot. Den är rymlig för att vara en hatchback och delarna är inte jätte billiga men inte dyra.. Rekommenderar den starkt. En kul bruksbil/sportbil!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka