Köpråd: Bil för ~40tkr

Letar ny sommarbil, Har ni några tips ? Va inne på 4wd o subaru men finns inga av intresse i den prisklassen ute nu.. Det jag är lite sugen på är s60, v70 typ..men vill även ha lite sportig känsla, men komfort ligger rätt högt prio. Vad kan ni tipsa om i den prisklassen ?



Svar på inlägget: Köpråd: Bil för ~40tkr



BMW 5-serie med v8?


Min


Modell? Finns det någon/något man ska undvika?


Vad är det för nått då?


Du hittar en fin S60 för 40 000Kr.


De ser du väll? :p Saab 9-3 Aero!


Ja de lutar lite mot det Har kollat audi A4 oxå vad tros om det? Fanns rätt fina för 40


Aldrig varit spec. Förtjust i Saab inte heller den gamla modellen du har :p


Vad tänker du "sommarbil"? Men jodå, man får en fin B6:a (A4:a efter 01b då alltså) för 40k. Du får väl iofs en fin A6 C5b för dom pengarna också, fast det kanske är lite "stort" (inte heller riktigt lika sportigt om man inte går upp på större motorer)






Okej aa A6 blir lite stort, men vet du vad man ska kolla lite mer om det finns nått negativt på a4orna?


Förstår det, men den är inte så farligt törstig (gör ju dock inte att den blir vare sig mindre eller billig i skatt) Just B6orna har jag faktiskt inte hört något super-superudda Det är skärmkanterna fram, lacksläpp på torkararmar (skitsak, men ser crap ut). Var väl lite strul med kablar i A-stolpen på förarsidan iofs, till förardörren, men det yttrar sig i märkliga elfel (är där inga märkliga elfel så är där inte ) Drivknutarna vet jag inte om det är som "förr". Men för något/några år sen vet jag att det i princip bara var VAG som hade dom, och dom kostade en halv förmögenhet (tror dock jag sett sådan t.o.m på blocket numera. Annars finns ju tyska ebay) Men ja, det är det jag kommer på såhär rakt av iofs


Audi a6 c5 1.8t quattro


Tack för det! Fan blir nog A4 ska sätta mig på måndag o kika o se om det finns nått som passar


Ja den e fin men för stor som sagt


Jag hittade en fin A4 1.8t quattro hur är det med 4wd? Några fel? Ska kika runt lite sen ska jag åka kolla på den.


Tänk på att alla 4wd drar mer bränsle, och är jävligt dyra i repration om nåt skulle hända med 4wd:en ;p


Ja men så mkt mer kan den väl inte dricka eller? Vad drar en vanlig 1.8t utan 4wd? Min 850 2.5 drar ca 2l milen typ så bränsle kostnaden kommer nog sjunka vilket som :p Har läst att det blir dyrt men ett plus e att man kan meka själv i garaget men 4wd tänkte jag mer att det skulle va skoj till vintern sen :p Så vad är att rek. ? Med eller utan 4wd?


jag rekommendera c36 AMG starkt, rolig att köra och bra komfort. sen är ju jag insnöad på dem också! tror inte att det ligger ute några nu men brukar ligga runt 40000:-.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka