Svårt att posta sin tråd i rätt kategori?

Vet inte om du läste alla inlägg innan du postade. "Tråden handlar till viss del om motorfordon, problemet en del medlemmar har att veta vilken del som påverkar/hör till vad på bilen och därmed postar fel? Forumsfrågor har alltid hänvisats/flyttats till just "Allmänt" tidigare, varför skulle det vara annorlunda nu? Offtopic är saker som inte hör till motorfordon alls, såsom badankor i poolen och wienerbröd med eller utan choklad på samt kattungar (om dom inte kliver runt på bilar förstås) och annat."



Svar på inlägget: Svårt att posta sin tråd i rätt kategori?



klart att den här tråden ska ligga under allmänt då den handlar om ALLA fordonstrådar och fordon för att på ett bättre sätt strukturera upp detta forumet. Sen kan man tolka att den ska vara under tips också. Men det passar in på båda beskrivningarna.


Den här tråden handlar absolut ingenting om bilar eller motorfordon, den handlar om ett forum.


då handlar allting här om ett forum då vi....ja är på ett forum. Allting är då teoretiskt då vi aldrig faktiskt vet om nån bygger på ett fordon eller om dem är jävligt duktiga på photoshop. så bra försök.


Tommty, den här tråden söker inget svar om just fordon. Frågan och diskussionsämnet är VARFÖR personer (som evildan) skapar sina trådar i fel avdelning.


En snabb sökning visar att du har fel i ditt påstående om att forumsfrågor flyttas till Allmänt. Jag hävdar fortfarande att din tråd ligger fel och de av den enkla anledningen att den handlar om vart medlemmarna placerar sina motorrelaterade inlägg.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka