[KÖPRÅD] Halvgammal Jaguar

Hur menar du nu??? /Benny



Svar på inlägget: [KÖPRÅD] Halvgammal Jaguar



Han ska undvika äldre XJ40 från 80-talet och istället satsa på en nyare likt den som länkades i början av tråden och var från 1992. Det var väl inte så svårt?


Jag talade i veckan med en herre som äger en mycket fin Jaguar XJR (1998-2002). Enligt honom var det en del krångel med Jaguar och att just hans modell hade en hel del Ford-relaterade delar tydligen. Hur som haver var dennes råd att inte köpa en bil senare än 1997 för det var bara krångel. Sedan är det relativt dyra delar, jag vet sedan förut att folk åker över till England och vissa speciella marknader för gamla Jaguardelar och köper eftersom det är mycket billigare och delvis också lättare att få tag i där... Rent personligen tycker jag XJR modellen är fin, men tidiga modeller kunde krångla och senare modeller är sådär tydligen... jag har alltid hört att Jaguar krånglar oavsett årsmodell så det är ju svårt att veta.. finns säkert människor som kan Jaguar mer än mig. Men även nya Jaguar krånglar och har fått dålig kritik bla när XKR-modellen kom och även senare årsmodeller.


Tror jag lyckats summera diverse tips och bra vetenskap här. Tack ska ni ha! Skrev slutligen på denna, har dock inte fått något svar ännu, ENDAST MAILKONTAKT... MIN NYA JAGUAR? Så, vad tror ni därute? Har mer eller mindre allt jag söker i min nya pärla, väntar bara på svar, så man kan få lite fler bilder innan man drar ända till Stockholm.


Du vet att den är högerstyrd! /Benny


är nog ett vettigt köp


Jupp. Lite det som är grjen!


Perfekt! Då kan du ju få en fin Jagga som förhoppningsvis varit ägd av entausiaster för mycket mindre pengar


Tyckte den jag hittat var rätt fin? Vill väl inte att den är för fin heller, finns ju en gräns för vad man klarar av. Men råkar du snubbla över en, skicka en länk för guds skull! Inte jag som ska köra, så bryr mej inte om vilken sida ratten är på (kan sitta i ett torn på en släpkärra efter bilen om det vore så).



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka