Köpråd: Mitsubishi Evo 1 -93:a Med 400hk på hjulen

Hej! Tänkte kolla vad ni tycker är ett rimligt pris för denna bil Länk: http://www.blocket.se/vastmanland/Mitsu . =9&w=2 Tycker 70 000:- är lite väl mycket för den. kan man juh nästan få en Evo 6:a för men då är dem juh original.



Svar på inlägget: Köpråd: Mitsubishi Evo 1 -93:a Med 400hk på hjulen



70 000:- är åt helvete för mycket enligt mitt tycke. Du kan få en mycket finare och nyare evo modell för den pengen. Får jag fråga vad det är som gör dig intresserad utav att köpa denna bil?


70 lock för den är på tok för mycket ... 45 klingar bättre


Jag vet inte riktigt varför jag vill köpa denna. Den är färdigbyggd sen "känner" jag han lite som säljer den plus att den är nära och bra med


Tycker priset är helt klart rimligt. Visst kan du få någon nyare såsom Evo 3, men dem är i ju i stort sett samma bilar. Finns Evo 1-3 helt original för runt 50-70k ute, och en original kommer du inte långt på med en sån här maskin. Denna har smiddbotten och uppgraderad turbo osv, det tycker jag helt klart är ett rimligt pris. Beror helt på vad du är ute efter? Effekt? Driftsäker? Nyare/fräschare?


får ju en evo5-6 för de pengarna... förstår inte varför man skulle vilja köpa en evo 1 då ? sen att där är en massa gjort med bilen spelar mindre roll 45-50 är vettigt 50-55 om de hade varit en 3a


Ute efter effekten mest på denna. Denna är väl inte så driftsäker kanske men tänkte ha på isen/snön i vinter sen på sommarn med såklart. Drivlinan kanske pajar om den inte uppgraderas?


polaren betalade 65 för sin evo 4 med evo 5 motor ... bänkad till 517whp utav maxxtuning tycker som sagt det är på tok för dyrt med 70 tusen för den där


Vill du ha effek skall du garanterat köpa dig en smidd uppgraderad från början, blir dyrare om du köper en org och bestämmer senare att bygga vidare på. Är man ute efter effekt så anser jag att Evo 1-3 är solklart val, finns mängder av reservdelar och inget tjafs om elektroniska styrda saker som finns på dem nyare Evos. Men en sak skall måste du tänka på, det är en gammal bil, dem går hårt redan från original. Så jag garanterar dig att många timmar kommer spenderas på att meka, så det gäller att kunna skruva med dessa motorer, annars så står man där sen.


Lycka till och hitta någon vettig Evo 5-6 med smidda delar för under 100k






va som sagt en evo 4 med evo 5 maskin smidda delar preformance turbo spridare osv riktigt seriöst bygge mappad och bänkad utav maxxtuning den kostade 65 satt dessutom spritt nya R däck på den va iofs rensad innuti och bur, men det borde spela mindre roll evo 3 smidd botten 45k http://www.blocket.se/klippan/Evo_3_498 . _8&w=3 evo 1 400hk 48k http://www.blocket.se/uppsala/Evo1_4822 . _8&w=3 evo 2 smiddbotten 49k http://www.blocket.se/jamtland/Mitsubis . _8&w=3 så där är ett gäng bilar under 50 000 med en massa godis


KOlla in den svarta EVO3:an på blocket för 45



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka