Köpråd: Så billig, snål och hållbar bil som möjligt

Tjena! Letar efter en bil som är som är bränslesnål, billig i inköp och är pålitlig. Bryr mig inte om utseende, märke eller utrustning. Tänker mig runt max 15.000kr, gärna billigare. Är det typ en Golf eller Toyota som gäller då? Någon som kanske vill kolla på Blocket i Göteborgsområdet och se om de hittar något fynd? Ska förmodligen bara ha den i några månader så det är därför jag inte har så stora krav... tack på förhand



Svar på inlägget: Köpråd: Så billig, snål och hållbar bil som möjligt



Vad tror ni om nån av dessa? http://www.blocket.se/goteborg/Mitsubis . 15&w=1 http://www.blocket.se/goteborg/SEAT_Tol . 15&w=1 http://www.blocket.se/goteborg/Skoda_Oc . 15&w=1 http://www.blocket.se/goteborg/Opel_Vec . 15&w=1 http://www.blocket.se/goteborg/Hyundai_ . 15&w=1 http://www.blocket.se/goteborg/Opel_vec . 15&w=1


Vectran den silvriga lär ju duga till de du söker.. har haft flertalet såna och dom går utmärkt! mina har startat i -20 utan motorvärmare kanon bil för pengarna.


Aha ok låter bra, men vilken av dem? Den för 9400:- verkar lite bättre, den har ju gått lite mindre plus att man får med en försäkring haha. Hur är det med motorn då, är den skottsäker? Hur mycket drar den?


precis den för 9400kr, den är nyare faceliftad modell smått förbättrad gentemot den andra du länka Motorn är bra, en av de bättre motorerna Opel gjort


Toyota Corolla, sambon har en -96 som bara går och går för nästan inga pengar alls.


som föregående skrev. Toyota i allmänt helt enkelt. Hitta en med lite rost så har du en bil som håller hur länge som helst.


Toyota Corolla eller Mazda 323


http://www.tradera.com/item/100121/1949 . s40-lagmil Kanske kan vara något ?


tur det aldrig ägt en bil som inte startat vid -20 bortåt -30-35så började min golf mk2 strejka..och alla bussar på jobbet var döda. fast enda gång jag upplevt att grejer inte riktigt ville vara med. bara batteriet är bra skick så.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka