Köpråd: Volvo s60, Saab 95 eller Audi a4.

Hejsan! Då förra bilen var med om en olycka så planerar jag för ett nytt bil inköp. Min förra bil var en bmw 523 som jag var enormt nöjd med. Dessvärre var den väldigt dyr att laga och det skrämde mig en del därav funderar jag på att antingen köpa en volvo 60 saab 9-5 eller audi a4 Frågan är vilken? Krav:Gå bra. Inga speciella högtalare i bilen eller dylikt då jag tänker bygga in ljud (2 baser, o några högtalare inget avancerat) Inte dyrarare än 42 000kr. Typ det. Aldrig ägt någon annan bil än bmw så ni får jätte gärna komma med + och - på dem 3 modellerna jag kikar på. Ni får jätte gärna komma med andra förslag också ordet är fritt haha



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo s60, Saab 95 eller Audi a4.



tror inte du kommer bli så upphetsad av att köra saab 9-5 eller s60 efter du haft bmw 523.. varför inte pröva en annan bmw? kanske 328 eller nått? var inte uppskrämd för att det skulle säkert kosta samma om du hade samma olycka med saab eller volvo. vad var det som gick sönder da?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka