Köpråd! diesel bil tv70 05 automat ? eller dom första v70 dieslarna

tjenna. jo första frågan . fårr höra att man inte ska köra volvos automat innan 05 iaf diesel automatarna . stämmer detta ? vi säger att de finns en v70 05 d5 automat som rullat 45tusen . pendel kört den. är automaten bra då ? håller den några tusen mil utan större ingrepp på lådan ? . de är mest v70 som är intressant . från 97-13 älskar dom . men plånboken räcker trots allt inte till nyare än en brukad 05 .



Svar på inlägget: Köpråd! diesel bil tv70 05 automat ? eller dom första v70 dieslarna



Jag äger själv en 06a & haft 2st vlåde ras, så jag vet faktist inte , min har bara gått 23*** blir nog från person till person om du frågar mig , men jag litar inte på vlådan , tycker den ska vara bytt innan jag skulle köpa någon


Är man noga med att Skölja lådan och häller i ny olja så är det bra. På gamla taxibilar brukar dessa lådor vara bytta relativt nyligen och då är de ingen större fara att köpa en sådan!


Vad man kan tyda via blocketannonser under några års tid så verkar det vara nån magisk gräns för växellådsbyte på automaten vid 30.000mil. Tycker alltid man ser det miltalet när det gäller d5:an.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka