Köpråd på mercedes 500e w124

Jag kan inte mkt om mercedes är mer insatt i bmw. Men nu är jag ute efter en mercedes 500e w124 så jag undrar vad vanliga fel är och vad jag ska tänka på när jag kollar på en 500E. Tack på för hand för svar



Svar på inlägget: Köpråd på mercedes 500e w124



Har själv varit inne på en "Porsche-mersa". De byggdes till viss del i Porsches fabrik. Bilen i sig ska vara som alla andra w124 - alltså mycket pålitlig - men rosten är ju ett dilemma på dessa. Dock tror jag att de ägare som har en sådan sköter sin bil på ett helt annat sätt. Har själv tittat på en men det blev inget köp pga tveksamma papper. Tickande kamaxlar förekommer. Inte kul. Annars är det som alla andra w124: - Kolla torkaren så inte den slamrar i sin kuliss. - Klimatorn kan lägga av på en eller bägge sidor vilket innebär att du inte får värme i bilen. Går att bryggkoppla. - Kupefläkt kan föra oväsen. Servicebok är ju av intresse på en sådan här bil... :-)


Tack så mkt för ditt svar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka