Köpråd: Vilken motorlyft?

Hejsan! Var iväg och hämtade farsans Dodge Dart GT -68 i förrgår, och nu tänkte jag ta och börja fixa iordning den. Någon gång nästa vecka ska vi hämta motor och låda, så jag skulle behöva investera i en ordentlig motorlyft. Problemet är att jag också har en sänkt BMW E36 som ska ha en E46 330-motor, så jag vill ha en motorlyft som fungerar till båda bilarna. De jag tittat på är två från Verktygsboden:En vanlig standard, maxkapacitet 2 ton, maxlängd 1,6 meter. Sedan en lågprofil, maxkapacitet 1 ton, maxlängd 0,97 meter. Jag är skeptisk till att den vanliga går under BMW´n, men räcker lågprofilaren till för att få ner en V8 i en jänkare? Eller blir den för kort?



Svar på inlägget: Köpråd: Vilken motorlyft?



Du kommer hur som helst behöva ha bilen upphissad när du plockar i/ur motorn och det gäller båda bilarna. Så köp den vanliga med räckvidd


Biltemas har fungerat felfritt vid många lyft för mig och vännerna.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka